Vakuumpumper

Gugliotta & Co tilbyder et bredt udvalg af vakuumpumpe programmer

Gugliotta & Co er din vakuumspecialist – Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige vakuumpumpe.

Inden for vakuumpumper er ingen opgave hverken for stor eller for lille. Vi løser opgaver i hele vakuumspektrumet: fra det såkaldte Ultra Høje Vakuum, til Rå Vakuum.

Vores vakuum- og ingeniørløsninger ses i dag i forbindelse med laboratorieudstyr, pneumatiske sendesystemer, inddampere, autoklaver, industristøvsugere, grafisk udstyr, pakkemaskiner, automobilindustrien, vakuumløftere og meget mere.Vakuumpumpe

Vi tilbyder bl.a. væskerings vakuumpumper, oliesmurte lamelpumper, tørtløbende lamelpumper, højvakuum vakuumpumper , vakuum måleinstrumenter og meget mere.

Vi tilbyder også pumper i 12 samt 24V DC udgave, samt kundetilpassede løsninger.

Derudover er vi dygtige til at beregne og optimere centrale vakuum anlæg af enhver slags.

Følg linket her: Katalog – For at få yderligere information, samt se alle de typer pumper vi tilbyder. Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Hvad er en vakuumpumpe?

En vakuumpumpe anvendes til mange forskellige formål. Mindre modeller kan bruges til at vakuumpakke husholdningsgenstande, tøj og fødevarer, mens større modeller bruges professionelt af installatørerog i industrien. 

Hos Gugliotta & co har vi flere forskellige pumper, samt alt det nødvendigt tilbehør. Her på siden kan du læse meget mere om de vores store udvalg af vakuumpumper, og de forskellige typer der findes. 

Hvordan virker en vakuumpumpe?

Når man bruger en vakuumpumpe, danner man vakuum i et rumfang. Der trækkes altså luft ud af for eksempel en pose, så det der er indeni, er pakket helt tæt. 

Pumperne bruges meget i pakkeindustrien, hvor man benytter dem til at danne en helt lukket og tæt indpakning, der fx kan have indflydelse på produktets holdbarhed. Dette ses især til de fleste madvare i supermarkederne.

Man kan inddele vakuum i fire forskellige kategorier. Grovvakuum, der ligger på 1 mbar, medium vakuum, der ligger på 10-3 mbar, højt vakuum der ligger på 10-7 mbar og meget højt vakuum, der ligger på <10-7mbar. Disse niveauer viser hvor kraftigt vakummet er. Jo højere tallet er, des kraftigere er det undertryk, som vakuumpumpen kan fremstille.

Typisk bruger man en pumpe med højt vakuum til for eksempel læksøgning, laminering og vakuumdestilation. Grovvakuum findes i støvsugere, grundvandssænkning, samt servicevakuum, der også kendes som husvakuum. De højeste niveauer bruges til lodning, plasma, acceleratorer og meget andet.