Engineering

Gugliotta & Co er din vakuumspecialist

Vi kan også hjælpe med at beregne nye eller eksisterende vakuumanlæg, og energioptimere.

Vi er dygtige til at fejlsøge. Vakuumteorien har vi på plads, og derudover råder vi over flere højkvalitets vakuummålingsinstrumenter til at foretage målinger, også af volumen flow, både på jeres anlæg eller i vores laboratorier.

OEM kunder

Vakuumpumpe

For OEM kunder kan vi desuden tilbyde at dimensionere lige præcis den vakuumpumpe eller vakuumløsning I måtte have brug for. Vi indgår i design fasen og få tilpasset mål, ydelse m.m. i samarbejde med jeres udviklingsafdeling.

Inden for vakuum er ingen opgave hverken for stor eller for lille hos os. Vi løser opgaver i hele vakuumspektrumet: fra det såkaldte Ultra Høje Vakuum, til Rå Vakuum.

Ingeniørløsninger

Vakuumpumpe

Vores vakuumpumper og ingeniørløsninger ses i dag i forbindelse med laboratorieudstyr, pneumatiske sendesystemer, inddampere, autoklaver, industristøvsugere, grafisk udstyr, pakkemaskiner, automobilindustrien, vakuumløftere og meget mere.

Procesforståelse

Også i vakuumsektoren ligger vores fokus i at udvælge den rigtige ingeniørløsning til en given applikation. Vi sælger aldrig en vakuumpumpe uden at forstå processen hvori vakuumpumpen indgår. Dette er vores vigtigste salgsparameter.

Kapselblæsere, sidekanalblæsere, lamelpumper, stempelpumper, væskeringsvakuumpumper og vakuummotorer er vores hverdags kost. Ved at rette henvendelse til os, kan vi også udvælge de rigtige turbomolekylære pumper, diffusionspumper, samt andet udstyr til ultra høj vakuum.

Centrale og decentral vakuumanlæg

Vores specielle ingeniørløsninger og systemer inkluderer også centrale eller decentrale vakuumanlæg. Afhængig af applikationen kan vi overveje forskellige løsningsmodeller til netop dit anlæg.

Vi er eksperter i at kontrollere vakuummet og at spare på vand, el, og evakueringstid.